SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Önneköp
0 - 4
Höörs Idrottssällskap
Önneköp0 - 4Höörs Idrottssällskap

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 24 mars, 19:00
Plats:Hörby ip
Stabil seger!
2022-03-28 17:07
Från V: Jetmir, Afrim, Bengan

 

Bengan höll nollan och målskyttar blev Jetmir 1, Afrim 2 och Linus 1

 

 

Här kommer ett sent referat från matchen mot Önneköps IF, anledningen är tiden för planeringen av vårt träningsläger i Vanneberga som vi har haft i helgen.

 

Matchen börjar väldigt bra från vår sida, vi håller i bollen och gungar från sida till sida för att hitta det bästa alternativet. Vi har ett fint kombinationsspel i mitten där vi kan spela oss ur Önneköps press gång på gång. 

Inspel från backlinjen till mittfältet som sedan kunde hitta ut till våra kantspelare och därefter komma med farliga inspel framför mål. Försvarspelet under hela matchen är riktigt bra, vi flyttar över med laget och gör det oerhört trångt och svårspelat för Önneköp. Räknar vi målchanser för Önneköp så slutar siffran på 0. Önneköp hade ett skott en bit utanför straffområdet som träffar ribban där Bengan i mål är lite för långt ut. Hela laget gör precis som vi har snackat om innan matchen och det är oerhört glädjande. En härlig start på träningslägret dagen innan avfärd mot Vanneberga.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer