Plats:Färs & Frosta Arena, Höör konstgräs
Samling:13:00
Stabil seger
2022-03-05 18:37

Första omgången avklarad och tre poäng in på kontot. En solig eftermiddag där Skabersjö IF stod för motståndet.

Ett lag som vi bör slå på förhand och även så blev fallet. Vi gör 1-0 genom Elias redan efter 1 minut och redan där kändes det som att matchen skulle tappa tempo. Bolltempot var lågt under större delar av första halvlek, vi äger boll under hela matchen men är något slarviga i passningarna. Känslan utifrån var att spelarna kände att man skulle vinna matchen redan innan den hade börjat. Men vi hinner göra 2-0 genom Ragnar i den 29 matchminuten och börjar försöka öka bolltempot utan något större lyckat resultat.

Andra halvlek går vi ner på tre backar och spelar med två anfallare istället för en, allt för att få igång ett bättre presspel och för att öka trycket på Skabersjö. Jetmir, Shpetim, Nderim och Viktor blev inbytta i minut 45. I minut 70 kommer vårt senaste nyförvärv in i namn Robin Dehlin.

Bolltempot blev bättre och vi kunde flytta fram spelet från mittfält upp till anfallet på ett helt annat sätt.

I andra halvlek gör vi tre mål till genom Jetmir, Ermin och Shpetim.

Det är inte vår bästa match men man ska inte glömma att vi bara släpper till en målchans under hela matchen som Simon i mål kan rädda genom sina snabba reflexer. Vi äger hela matchen och bestämmer när och om Skabersjö ska få låna bollen. Robin Dehlin som debuterade i den blåa tröjan stod för ett piggt inhopp. Med lite flyt kunde han varit målskytt efter sin första bolltouch men första målet för vänta.