Höörs IS (4)4 - 1Perstorp Bälinge IK (6)

Plats:Färs & Frosta Arena, Höör konstgräs
Samling:10:45
Full pott i DM
2023-03-19 17:03
Fr. V Ragnar, Abu, Rasmus och Emin

Då var det dags för sista gruppspelsmatchen i DM mot Perstorp. Målet utöver en bra prestation var att vinna matchen och ta sig vidare till slutspel med 9 poäng på tre spelade matcher.

Vi startar matchen bra och redan efter 6 min trycker Rasmus in en hörna. Vi börjar trampa boll och fastnar i trånga ytor som vi pratat om att vi inte ska göra. Elfte minuten så tappar vi boll på offensiv tredjedel där Perstorp ställer om och kan göra 1-1. Vi höjer oss lite och Ragnar kan trycka in 2-1 efter en retur. Första halvlek är knappt godkänd då vi har väldigt många onödiga bolltapp. Detta måste vi bli bättre på.

Andra halvlek är bättre, vi spelar stundtals fin fotboll och tempot höjs. Ragnar sätter dit sitt andra mål för dagen på en hörna, som han snyggt nickar in bakom målvakten.  4-1 kommer i slutet av matchen på en fin omställning där Abu kommer fri och säkert kan rulla in bollen i mål. Matchens lirar utsågs av Max Jacobsson som gav vidare hatten till Emin. Emin gör en bra match som vänsterback, han är delaktig både offensivt och defensivt.

Nästa match är borta mot Sibbhult den 25/3 innan vi taggar till ordentligt till premiären mot Hörby FF.

Signerat: Robin Dehlin