SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årsberättelse 2023
2024-04-11 21:36

Träning: 
Under våren och hösten 2023 har vi tränat en gång i veckan  och till vintern började vi att träna två  gånger i veckan. 


Den stora gruppen aktiva har ställt stora krav på oss tränare när det gäller organisation och tydlighet på träningarna. Lösningen har varit att vi har tränat stationsbaserat med 3 stationer per träning. 


Förra årets ambition att utveckla spelarna individuellt samt deras förståelse för positioner känner vi att vi har uppnått och ser att spelarnas bollkontroll hela tiden ökar samt att de börjar hålla sina sina positioner. 


Ambitionen för 2024 är att spelarna självständigt har koll på dina positioner, hjälper varandra i detta  och att de litar på att de andra håller sina positioner under matcher. Vidare hoppas vi på att utveckla ett passningsspel där spelarna aktivt gör sig spelbara och kallar på bollen. 

 

Vi följer svenska fotbollsförbundets riktlinjer och använder deras stöd i väldigt stor utsträckning. 

 

Turnering och matcher: 
Under våren spelade vi sammandrag och under hösten enskilda matcher. Under hösten hade vi igång fyra lag, vilket blev för mycket för oss ledare och tidvis svårt att fylla att fylla lagen. Trots en god planering. 


Vi deltog i Askecupen och röster från läktaren sa att barnen har haft en stor utveckling samt att de håller sina positioner och ”spelar” fotboll, utan att vi ledare påverkar dem från sidlinjen.

 

Andra gruppaktiviteter under året: 
Som avslutning har vi haft föräldramatcher med avslutande fika. 
Som present till barnen  vid julavslutningen så skänkte Höör-Hörbys tennisklubb barnen vars en tennisboll. Tanken med detta är att barnen skulle kunna utveckla sin bollteknik under juluppehållet. 


Nyhetsarkiv
Årsberättelse 20232024-04-11 21:36
 
Sponsorer