Matchstart:sön 16 februari, 12:00
Plats:Höörs Idrottsplats
Höörs IS 5 - 3 Röstånga IS
2020-02-16 20:06
Under söndagen spelade seniorerna helgens andra träningsmatch och motståndarna för dagen var Röstånga IS. Det blev en blåsig tillställning som innehöll många mål. Matchen slutade med en vinst för seniorerna. Slutresultat: 5-3.

Tränare Jannes tankar kring matchen:

I den första halvleken spelar vi mindre bra och vi kom inte alls rätt i vårt försvarspel, vi lät Röstånga spela förbi våra lagdelar alldeles för enkelt. Under halvtidsvilan gick vi igenom vad vi behövde förbättra försvarsmässigt inför den andra halvleken. I andra halvleken spelar vi en mycket bättre fotboll. I slutändan är det ingen snack om vem som skall vinna matchen.