SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Höörs Idrottssällskap
BLI MEDLEM
Välkommen till vårt juniorlag!

 

Vi fortsätter vår satsning framåt med att utveckla våra spelare till seniorspel. Vi söker nu fler spelare födda 2005 och 2006 för att kunna ha en stor bred trupp som både spelar i juniorserien och med U-laget tillsammans med seniorerna. Även du som är född 2007 är välkommen till oss. Säsong 2024Vår trupp består både av spelare födda 2005, 2006 och 2007.Vi kommer fördjupa samarbetet med herrlaget. Redan idag är flera spelare en del av herrlagets träningstrupp och deltar på träningarna. Vi kommer också vidareutveckla samarbetet med rotationsträning för fler samt fortsätta spela med herrlaget i U-lagsmatcher och de fall som fungerar även i A-lagets matchmiljöer.Vi fortsätter också att rotera in yngre spelare från P07- och P08-trupperna på olika sätt för att tillsammans arbeta med bryggan från ungdom till junior och vidare till seniorspel i HIS.Utveckling från junior till senior - med målet att få så många spelare som möjligt till vårt seniorlagDet finns alla möjligheter till utveckling i vår trupp. Vi fortsätter satsa på att ha matcher i flera olika matchmiljöer för att hela tiden vidareutveckla spelarnas individuella förmågor och utmana efter behov.Under vår juniortid har vi etablerat samarbete med klubbens herrlag.Våra tränare har ett gott samarbete med herrlagets tränarstab men även våra yngre pojklag. Aron som är huvudtränare har erfarenhet av att leda juniorlag sedan tidigare och är väldigt dedikerad i sin tränargärning.
Ludvig som är ny ass. tränare för 2024 kommer vara Arons sidekick. 
Aron är fostrad som spelare i HIS och ingår fortsatt i seniorlaget. Utöver dessa två finns ytterligare tränare och lagledare som har ett stort engagemang i laget och föreningen.TräningSker på Jeppavallen  Vinterträningarna
Tisdag & torsdagar
18:30-20:00
Sätoftahallen:
Lördag 15:00-16:00
 
ProvträningÄr du intresserad av att provspela för oss? Vi söker spelare födda 2005, 2006 och 2007 som är ambitiösa och träningsvilliga.Så här går det tillKontakta Aron via mess på 073-156 98 87
Beskriv dig själv, vilken roll du har och vilken nivå du spelat på, vad du heter och vilken klubb du spelar för samt varför du vill spela med oss.
Därefter bestämmer vi hur just din provspelning går till.Normalt så har vi två veckors provperiod då vi förväntar oss 100% närvaro. Vi inleder med ett kort snack och avslutar med ett snack där vi tillsammans utvärderar.
Ludvig Hallin ny i ledarstaben
2023-10-28 19:31

Vi välkomnar Ludvig Hallin till Höörs IS


Ludvig kommer senast från ett tränaruppdrag i Trollenäs IF där han tränat deras juniorlag och P10.

Ludvig kommer in som assisterande tränare i juniorlaget och kommer ersätta Joakim Bengtsson.
Vi ser framemot att följa både Ludvig och lagets utveckling.

 

Ludvigs tankar:

Glad att vara tillbaka i dem blå kläderna.

Ett härligt gäng grabbar som ska bli grymt kul att få hänga med i kommande säsong

 

Sponsrade träningskläder
2023-03-23 20:25
Spelarna tillsammans med våra fantastiska sponsorer

Vi vill passa på att tacka våra fantastiska sponsorer som väljer att satsa på vårt nystartade juniorlag.

Med deras stöttning fick vi möjlighet att införskaffa träningskläder till hela truppen vilket hjälpt till att fortsätta bygga ihop gruppen till ett lag.

Vi kommer bära deras emblem med stolthet, precis som vi bär upp vårt klubbmärke. 

Tack till SkandiaMäklarna och Ormanäsgården som redan sponsrar föreningen, för att ni vill vara med på vår resa.

 

 

Ormanäsgården

Åsa och Stefan Ström köpte sin gård 2016 och har sedan dess drömt om en gårdsbutik.

22 december 2022 öppnade de sin gårdsbutik efter några års tänkande och byggande innan det idag kan erbjuda allt ifrån egenproducerat kött, fällar, och andra närproducerade produkter. Tveka inte att besöka den fina gårdsbutiken med en fantastisk utsikt.

Kontakt:

info@ormanasgarden.se

Ormanäs 833, Höör, Sweden

070-714 43 34

 

 

SkandiaMäklarna 

SkandiaMäklarna finns på Järnvägsgatan 1 i Höör, i den anrika stationsbyggnaden. Här arbetar fyra mäklare och en assistent. 

Våra fastighetsmäklare säljer villor, bostadsrätter, gårdar och tomter, hästgårdar, fritidshus och kommersiella fastigheter i hela Höör och Hörby kommun

Dessutom har vi de kontakter och samarbetspartners du behöver för att göra din bostadsaffär extra smidig. När du väljer oss som Er fastighetsmäklare går en del av arvodet till klubben så länge ni är medlemmar i HIS.  

Kontakt:

hoor@skandiamaklarna.se

https://www.skandiamaklarna.se/kontor/hoor

0413-66260

 

 

 

Succé i Båstad
2023-03-19 17:44
Våra fantastiska sponsorer

Tack vare välvilliga sponsorer och engagerade ledare åkte Höörs IS herrjuniorer och seniorer iväg på ett historiskt gemensamt träningsläger.

Båstad var platsen där träningslägret var förlagt, närmare bestämt Båstads GIFs fina anläggning Örebäcksvallen. Lagen inkvarterades våningssängar och på luftmadrass, uppslutningen till träningslägret blev så stor att sängarna och anläggningen inte räckte till. Vi var 50 personer som ville följa med och svetsa samman lagen och bygga klubbkänsla, så vi fick även förlägga en del av ledarna på annan plats i ett lånat sommarhus. Fredagskvällen bjöd på kvällsträning i högt tempo, därefter gemensam måltid och uppträde och skönsång av de nya spelarna, om tempot på träningen var högt var det inget mot stämningen under kvällen. Skratten och glädjen stod högt i kurs under kvällen och inte ens ett par lökiga pizzaboxers kunde få tyst på skrattandet. Lördagsmorgonen började med en lugn gemensam frukost, programmet för dagen var två träningar som genomfördes i bra tempo och mestadels strålande solsken, kanske var vädergudarnas sätt att testa moralen som gjorde att eftermiddagsträningen började med en rejäl hagelskur. Men inte ens detta kunde slå ner glädjen och de djuriska tempot som präglade träningarna. Kvällen avslutades med gemensam tacoafton och tidig säng-gång för att förbereda lagen för de viktiga DM matcherna som spelades på söndagseftermiddagen. Seniorerna avgick med en komfortabel seger och juniorerna gjorde en mycket bra prestation i matchen mot Eslöv BK som är ett av regionens bästa juniorlag. Med några dagars perspektiv kan vi konstatera att träningslägret var en fullständig succé, där målet att svetsa samman trupperna och skapa ett vi, som gör att steget mellan senior och junior inte ska vara så stort. Redan nu under veckans inledande träningar märker vi att vi tar med oss den positiva energin som lägret gav och tempot på träningarna har ytterligare skruvats upp utan att tumma på glädjen. Så återigen tack till alla er sponsorer och ledare som gjorde detta möjligt och tack till er spelare som visar att ni vill bidra till att utveckla föreningen. 

Tack till sponsorerna som gjorde det möjligt:

Eslövs Betonghåltagning AB 

Jacobssons Byggservice i Skåne AB

Sydsvensk Bevattning AB

Även ett stort tack till Föreningen

 

 

Tack för ett grymt träningsläger allihopa!

Signerat

Ledarna i herrsenior och herrjunior

Referat: Eslövs BK - Höörs Idrottssällskap
Eslövs BK - Höörs IS
2023-03-12 20:42

Inför matchen snackade vi om hur viktigt det är att vara påkopplade och fokuserade för att ställa om huvudet till match efter ett otroligt roligt träningsläger. 
Vi blir lite chockade i början och är inte på torna och Eslöv kan göra 1-0. Som tur är så vaknar grabbarna direkt efter detta och biter sig in i matchen.

Efter 15 minuter gör vi 1-1 på en frispark som Tobbe nickar in. Efter målet så är det vi som tar tag i taktpinnen och är laget som styr matchen. Vi skapar lite fler lägen men inget som blir superfarligt. Eslöv är stabila defensivt och släpper inte till något gratis och skapar även dom lite lägen. 
1-1 är ett rättvist resultat efter första halvlek.
Andra halvlek börjar vi ganska svagt och Anton i mål måste ta stort ansvar med både räddningar och bra tajmade utrusningar. Eslöv hittar tillslut in ett ledningsmål. Grabbarna rycker upp sig en gång till och börjar spela bra och blir aggressivare i försvarspelet. 
Vi lyckas få upp bollen och skapa en frispark. Även denna gång är Tobbe framme och stöter in bollen. 
2-2 och vi är tillbaka men Eslöv är laget som styr spelet. 
Eslöv hitttar in 3-2 runt minut 75 och vi måste återigen jaga en kvittering. 
Vi försöker trycka på i presspelet och skapa lägen men vi har lite för trötta ben och Eslöv straffar oss direkt och gör två snabba mål det sista 3 minuterna i matchen. 
Sätt över 90 minuter så var Eslöv det bättre laget men vi är och trampor dom på hälarna nästan hela vägen in.  Bra insatt av grabbarna och nu blickar vi framåt mot sista gruppspelsmatchen i DM nästa helg.

 

Signerat: Aron Andersson

Referat: Höörs Idrottssällskap - Stehags AIF
Höörs IS - Stehags AIF
2023-03-05 19:18
Fr V. Anton, Lucas, Anton G, Axel, Mario, Elias, Edvin

 Årets första första tävlingsmatch för vårt nystartade juniorlag, solen var framme och grabbarna var taggade från tårna upp till tänderna. På förhand hade vi i i ledarstaben en del krav som vi ville skulle uppfyllas.

Killarna skulle visa vilja, löpvilja i djupet och kämpa som ett lag i 90 minuter. Efter matchen hade vi svaren och killarna svarade upp på samtliga krav. Matchen började med hög press från Stehag som kom till ett skapligt läge redan efter 9 sekunder.

Efter de första inledande 9 sekunderna tog vi över taktpinnen och kunde spela förbi Stehags lagdelar gång på gång. Vi hade ett lugn med bollen, snabba spelvändningar och många spelare som hotade i djupet.

Första målet är jag väldigt glad att vi har på film för frågan är om inte det är årets mål. Axel Nilsson vände upp och drog till bollen från 35m och kunde se bollen glida in i bortre krysset. Målen rullade på och vi kunde gå till pausvila med 5-0.

I halvtid snackade vi om att ha fokus på vårt spel och fortsätta utveckla allt som vi snackat om på träningarna.

Vi var tydliga med att vi hellre vann med 5-0 och spelade bra än att varje individ skulle göra mål på egen hand.

Andra halvlek fortsätter som i första där vi gör precis som det vi snackat om. Målen trillar också in, på rätt sätt där vi spelar oss fram hela vägen. Sista tjugo minuterna går vi ner i tempo och det är fullt förståligt med tanke på resultatet. En bra genomförd match av samtliga 16 där ett extra plus går till Elias Nissen som var tryggheten själv på mittfältet och stod även för tre mål. Anton Grahn fick hålla nollan och även han ska få beröm, han gav ett lugn till laget och var hela tiden spelbar. Extra roligt att han styrde sitt lag under stora delar av matchen.

 

Målskyttar:

Edvin 5

Elias 3

Anton 1

Axel 1

Lucas 1

Mario 1

 

Signerat Joakim Bengtsson

 

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Mån 23/10 19:30
0 - 1  
Sön 15/10 12:00
0 - 2  
Sön 8/10 13:30
2 - 2  
Lör 30/9 12:00
5 - 2  
Sön 24/9 12:00
2 - 1  
Fre 15/9 19:15
4 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Höörs Idrottssällskap, 21/11 07:40 
Höörs Idrottssällskap, 02/11 14:32 
Höörs Idrottssällskap, 01/11 13:15 
 
Sponsorer