SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Höörs Idrottssällskap
1 - 1
Furulund
Höörs Idrottssällskap1 - 1Furulund

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 augusti, 15:00
Plats:Höörs Idrottsplats
Seriepremiären avklarad
2020-08-02 19:08
Då var premiären avklarad. Höörs IS ställdes mot Furulunds IK. Det var en jämn och tempofattig match som länge stod och vägde. I slutet av matchen drog Höörs IS lagkapten Joakim Bengtsson på sig sitt andra gula, vilket resulterade i en utvisning.

Trots en man mindre på plan tog Höörs IS ledningen i matchens sista minut genom en välplacerad nick av Abu Kuchi. Men bara sekunder efter avsparken kvitterade Furulund med matchens sista spark och fastställde därmed slutresultatet 1-1.

Tränare Jannes kommentar om matchen:
Väldigt surt att tappa en 1-0 ledning i slutskedet av matchen, särskilt med tanke på att vi gör ledningsmålet precis innan. Det visar på att det finns en brist på rutin i laget när vi leder med 1-0 och mer än halva laget inte gör jobbet hem vid deras avspark. Överlag var det väl en helt okej premiär, vi jobbar för varandra men vi håller ett alldeles för lågt tempo. Men en godkänd premiär med tanke på att vi är nykomlingar i serien medan Furulund är ett rutinerat div.5-lag. Dock är vi inte nöjda med en poäng. Målskytt: Abu Kuchi (1)
 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer