SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Pojkar födda 2008

Höörs IS pojkar födda 2008 tränas av:

 

 

Vi tränar följande tider 2024

Onsdagar 19:45-21:30 på Jeppavallens konstgräs

 

Vi fortsätter vår satsning framåt med att utveckla våra spelare till seniorspel. Vi söker nu fler spelare födda 2008 och 2009 för att kunna ha en stor bred trupp som både spelar i P16 och är tillgänglig för både juniorfotboll och seniorfotboll.
Säsong 2024Vår trupp består både av spelare födda 2008 och 2009.Vi kommer fördjupa samarbetet med vårt juniorlag.
Redan idag är flera spelare en del av juniorlagets träningstrupp och deltar på träningarna. Vi kommer också vidareutveckla samarbetet med rotationsträning för fler efter spelarens behov.Vi kommer även samarbeta med våra pojkar födda 2010 som har en del duktiga spelare som behöver större utmaningar i rätt mängd.Utveckling från P16 till senior - med målet att få så många spelare som möjligt till vårt seniorlagDet finns alla möjligheter till utveckling i vår trupp. Vi fortsätter satsa på att ha matcher i flera olika matchmiljöer för att hela tiden vidareutveckla spelarnas individuella förmågor och utmana efter behov.Under 2023 har vi etablerat samarbete med klubbens juniorlag och herrlag.Våra tränare har ett gott samarbete med juniorlaget och herrlagets tränarstab men även våra yngre pojklag.
Inför 2024 kliver Joakim Bengtsson in i ledarstaben som under året varit assisterande tränare i juniorlaget tillsammans med Aron.
Aron och Ludvig som leder juniorlaget 2024 kommer vara behjälpliga med träningar under 2024.
 
TräningSker på Jeppavallen under hela året
Onsdagar
20:00-21:30
 
ProvträningÄr du intresserad av att provspela för oss? Vi söker spelare födda 2008, 2009 som är ambitiösa och träningsvilliga.Så här går det tillKontakta Joakim på 0708-917543
Beskriv dig själv, vilken roll du har och vilken nivå du spelat på, vad du heter och vilken klubb du spelar för samt varför du vill spela med oss.
Därefter bestämmer vi hur just din provspelning går till.Normalt så har vi två veckors provperiod då vi förväntar oss 100% närvaro. Vi inleder med ett kort snack och avslutar med ett snack där vi tillsammans utvärderar.
Nu tar vi julledigt!
2023-12-22 17:46
Avslutningsfika med killarna

Nu går vi äntligen på julledighet efter en lång säsong.

 

Vi hade vår sista träning i onsdags där det var god uppslutning och ett väldigt bra tempo. Träningen avslutades med fika, samt en genomgång av året som varit.

 

Joakim, Aron, Ludde berättade om upplägget inför 2024 angående träningstider, kravbilden på spelarna och massa annat roligt som vi ska försöka genomföra tillsammans.

Vill du eller någon du känner hoppa på satsningen under 2024 är ni hjärtligt välkomna att höra av er till Jesper Sundbärg.

Vi återupptar våra träningar 8/1

 

Jesper Sundbärg 070-9538077

 

Signerat Joakim Bengtsson

Nysatsning på P16 2024
2023-12-16 21:06

Vi gör en nysatsning på vårt kommande P16 inför 2024.

Joakim Bengtsson som varit assisterande i juniorlaget under året tar klivet ner i P16.

Aron Andersson och Ludvig Hallin som kommer leda juniorlaget 2024 kommer även hjälpa till på träningar vid behov.

Emir, Jesper, Henrik kommer fortsätta, där det ska framförallt ska ansvara för allt runt laget. En bred ledarstab som hoppas och tror att detta är vägen fram för vårt P16 lag att ta stora kliv som i längden kan leda dem in i vårt herrlag.

 

 

 

 

Skånska Dagbladets intervju med Joakim Bengtsson:

 

– Jag hoppade egentligen av min roll i juniorlaget inför kommande säsong för att lägga mer fokus på mina andra uppgifter i föreningen samt min privata karriär. Men nu känner jag att jag behöver ta tag i detta, förklarar Joakim Bengtsson.

Bakgrunden är följande: Pojkar födda 2008, det vill säga P15 under säsongen som gått, hade två lag i seriespel i våras och i höstas – men efter sommaren slutade många med fotboll och det innebar att en hel del av de som blev kvar fick dubbla på höstsäsongen.

 

– Detta i sin tur ledde till att fler tappade sugen. Så just nu är det runt 15 spelare i truppen.

Men Höörs IS vill absolut inte tappa 2008:orna.

Därför valde Joakim Bengtsson att inför nästa år själv ta ansvaret för truppen när man inte lyckades få tag i en bra tränare trots att man lagt mycket kraft på att leta.

– Det finns en stor utvecklingspotential hos killarna så i slutändan valde jag att själv ta rollen.

– För föreningen är detta också en tydlig satsning och markering för spelarna att vi inte ger upp utan att vi ska ha ett lag nästa år, ett lag som också framöver kan ta över som juniorlag.

Till sin hjälp kommer Joakim att ha Aron Anderssson (huvudtränare i juniorlagret) och Ludvig Hallin (ny assisterande i juniorlaget.)

– De kommer att fungera som ett stöd som kan hoppa in och hålla i träningar, berättar Joakim Bengtsson.

Samtidigt menar han att detta ger bra förutsättningar för föreningen att skapa en röd tråd och lättare kunna följa spelarnas utveckling, då tränarna för juniortruppen även kan följa utvecklingen hos spelarna i P16-truppen.

Det blir också ett naturligt samarbete mellan P16 och juniorlaget vilket ger spelarna möjlighet att känna på olika miljöer.

– Laget kommer även ha tillgång till Veokamera när möjlighet ges. Detta kommer ledas av Viktor Friberg som är videoanalytiker, berättar Joakim Bengtsson

– Det här är ett sätt för oss att visa hur viktig P16-truppen är för oss och från föreningens sida hoppas vi att satsningen både kan dra till sig spelare utifrån och samtidigt få tillbaka de killar som av olika anledningar hoppat av.

Text: Arthur G Bliding

 

 

Serieseger!
2023-06-28 17:20
Serieseger
Trelleborgs FF valde att lämna WO i sista serieomgången, vilket innebär att vi står som seriesegrare i SV B2-serien. Lite snopet att vi blir snuvade på firandet.
Bra jobbat alla spelare, ledare och föräldrar - STORT GRATTIS!
Familjepizza utlovas som seden säger - kruxet kommer bli att samla alla i sommar. 
I Skåneserie C slutade vi på en femteplats vilket får anses som fullt godkänt.
Precis mitt i tabellen, dock skulle vi med en normalprestation tagit tre poäng i två matcher, men det får vi slipa på innan hösten!
 
 
Signerat: Jesper Sundbärg 
Serieledning
2023-06-12 17:20
Igår spelade Höörs IS P15 en viktig match mot Linero.
Seger skulle innebära serieledning och att det då endast behövs 1 poäng på de två kommande seriematcherna för serieseger i SV B2.
Det blev en svängig match med tennissiffror där lagen turades om att ha ledningen. Ludvigs Asplunds fyra mål tillsammans med Erjon Fejzullahus otagbara långskott var matchens behållning.
Målvakten Marcus Rasmussens bästa vän för dagen var utan tvekan ribban, båda fick slita hårt! Med bara 8 minuter kvar lyckades dagens 4-målsskytt Ludvig Asplund sätta 6-5 till HIS som sedan kunde hålla undan. En poäng till så är seriesegern Höörs IS!
Jeppa Cup invitational
2023-05-24 22:07

I söndags arrangerade Höörs IS med P15 i spetsen Jeppa Cup invitational. 

Upplägget för cupen var att nivåanpassa så att de lagen med sämre förutsättningar i seriespel skulle få spela cup med sportsliga chanser.

Ju äldre spelarna blir ju mer toppning blir det i cupsammanhang.

Lag med blandade eller lägre nivå har därför ingen chans i cuper i de äldre åldersklasserna. Det ville Höörs IS ändra på!

P15-laget bjöd därför in lag från hela Skåne som håller till i de lägsta serienivåerna för en endagsturnering. 10 lag anmälde sig och 1 lag fick stå som reserv.
Cupen spelades på fina Jeppavallen i strålande solsken och en härlig inramning med publik, musik och speaker. 
 
Totalt 20 gruppspelsmatcher i två 5-lagsgrupper följdes upp av A- och B-slutspel för de lag som placerade sig 1:a till 4:a i gruppen.
Semifinaler mynnade ut i två oerhört jämna finaler där båda avgjordes först efter 5:e straffomgången. Segrare i B-slusteplet blev Wä IF och som segrare i A-slutspelet stod arrangörerna Höörs IS!
En fantastisk cupdag med nästan 200 spelare där alla lag hade chans att vinna, massor av jämna matcher där ingen gick obesegrad genom turneringen.
 
Signerat Jesper Sundbärg
 
 
 
Spelade matcher
Lör 8/6 10:00
5 - 3  
Fre 31/5 19:00
1 - 1  
Tor 23/5 19:00
1 - 4  
Fre 17/5 19:00
3 - 0  
Tis 7/5 19:00
1 - 5  
Sön 28/4 16:00
1 - 5  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Höörs Idrottssällskap, 23/06 20:33 
Höörs Idrottssällskap, 23/05 21:31 
Höörs Idrottssällskap, 21/05 06:16 
Höörs Idrottssällskap, 14/05 18:19 
Höörs Idrottssällskap, 07/05 07:29 
Höörs Idrottssällskap, 14/03 13:51 
 
Sponsorer