SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kågeröd
2 - 2
Höörs Idrottssällskap
Kågeröd2 - 2Höörs Idrottssällskap

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 mars, 12:00
Plats:Forsby ip
GRÄSPREMIÄR!!
2020-03-22 17:12
Då var gräspremiären för 2020 avklarad. Den milda vintern har gjort det möjligt att spela riktig fotboll redan i mars. Motståndet i dagens träningsmatch stod division fyra laget Kågeröds Boif för. 

Det var en stor omställning för oss att spela match på gräs eftersom att vi endast tränat och spelat på konstgräs, fram tills idag. Men vi anpassade oss till underlaget och visade att vi vill och kan mäta oss med lag från högre divisioner. Men matchen inleddes aningen darrigt. Redan efter några minuter tog Kågeröd ledningen med 1-0 efter en hörna. Men vi vek inte ner oss och fortsatte att kämpa under hela matchen och vi gör både 1-1 och 2-1. Men Kågeröd kvitterar nästan direkt efter vårat 2-1 mål. 

Jannes kommentar om matchen: 
Det är den bäst genomförda matchen från vår sida den här säsongen. Jag är nöjd med disciplinen vi visar upp idag och vi gör precis det som vi pratade om innan matchen. Sen finns det alltid saker att jobba på, men överlag en mycket väl genomförd match av samtliga, en riktig laginsats. 

Målskyttar: 
Abu 1
Ragnar 1 
 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer