Plats:Höörs Idrottsplats
Höörs IS - Stehags AIF
2023-03-05 19:18
Fr V. Anton, Lucas, Anton G, Axel, Mario, Elias, Edvin

Årets första första tävlingsmatch för vårt nystartade juniorlag, solen var framme och grabbarna var taggade från tårna upp till tänderna. På förhand hade vi i i ledarstaben en del krav som vi ville skulle uppfyllas.

Killarna skulle visa vilja, löpvilja i djupet och kämpa som ett lag i 90 minuter. Efter matchen hade vi svaren och killarna svarade upp på samtliga krav. Matchen började med hög press från Stehag som kom till ett skapligt läge redan efter 9 sekunder.

Efter de första inledande 9 sekunderna tog vi över taktpinnen och kunde spela förbi Stehags lagdelar gång på gång. Vi hade ett lugn med bollen, snabba spelvändningar och många spelare som hotade i djupet.

Första målet är jag väldigt glad att vi har på film för frågan är om inte det är årets mål. Axel Nilsson vände upp och drog till bollen från 35m och kunde se bollen glida in i bortre krysset. Målen rullade på och vi kunde gå till pausvila med 5-0.

I halvtid snackade vi om att ha fokus på vårt spel och fortsätta utveckla allt som vi snackat om på träningarna.

Vi var tydliga med att vi hellre vann med 5-0 och spelade bra än att varje individ skulle göra mål på egen hand.

Andra halvlek fortsätter som i första där vi gör precis som det vi snackat om. Målen trillar också in, på rätt sätt där vi spelar oss fram hela vägen. Sista tjugo minuterna går vi ner i tempo och det är fullt förståligt med tanke på resultatet. En bra genomförd match av samtliga 16 där ett extra plus går till Elias Nissen som var tryggheten själv på mittfältet och stod även för tre mål. Anton Grahn fick hålla nollan och även han ska få beröm, han gav ett lugn till laget och var hela tiden spelbar. Extra roligt att han styrde sitt lag under stora delar av matchen.