SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Höörs IS (HJ)
5 - 2
Lunds BOIS/Torns IF (HJ)
Höörs IS (HJ)5 - 2Lunds BOIS/Torns IF (HJ)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 februari, 12:00
Plats:Färs & Frosta Arena, Höör konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 137014423
Samling:11:00
Vinst under solsken
2023-02-19 16:10

Höörs IS-Lunds BOIS/Torns IF

 

Första hemmamatchen för vårt nystartade juniorlag och tränarna var taggade till spetsen och några spelare kom med kostym. Solen var framme så det var absolut inget att klaga på. 

 

Inför match hade vi genomgång kring hur vi ska styra vår press och vinna boll centralt. Första halvlek inleds med ett dåligt försvarsspel, där vi mer jobbar som individer än som lag. Vi löser alltså inte det vi gått igenom inledningsvis. Efter cirka 25 minuter kommer vi bättre i presspelet och börjar vinna boll. Anfallsspelet under första halvlek var stundtals bra. Lite för många bolltouch och vi använder inte våra lagkamrater för att ta oss ur situationer, utan försöker lösa det på egen hand och tappar då boll. Vi går in till halvtid med en 3-2 ledning. I halvlek pratar vi om att börja ta ansvar och "få fart på kulan" och låta bollen göra jobbet. I andra halvlek är försvarsspelet betydligt bättre och vi släpper knappt till en enda målchans. Vi ligger kompakt, men vi har fortfarande lite att jobba på när det kommer till vårt presspel. Offensivt börjar vi hitta in i mitten och skapar många farliga målchanser.  I slutändan vinner vi matchen rättvist med 5-2. 

Målskyttar:

Gabriel

Edvin 

Oliver

David

Tobbe

 

Signerat av Ledarstaben 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer