Matchstart:sön 12 februari, 16:00
Plats:Bortamatcher
2023-02-13 12:36

Äntligen är vi igång med matcher efter en lång träningsperiod från decembermånad.

Vi startar matchen med att ligga väldigt högt, 10 m högre än vad vi snackade om innan match. Det resulterar i att vi blir långa mellan våra lagdelar, vi löser problemet hyfsat omgående vilket gör att vi tar kontroll på matchen. I första halvlek kommer vi förbi via våra kanter där vi har en del chanser att sätta dit bollen i mål. Dock ska deras målvakt ha beröm för en del fina räddningar. Första halvlek hade vi bra kontroll på och borde haft några måls ledning i halvtid. Men bollen är rund och första halvlek slutade 1-1.

Andra halvlek är inte lika bra. Vi gör många byten och testar spelare på nya positioner. Vi fortsätter att styra spelet i stora delar men känns som ju längre matchen går desto mer nervösa blir vi och börjar göra onödiga misstag. Några enstaka målchanser som bör resultera i mål för vår del men Dösjebro hade fler klara målchanser i andra halvlek, dock var det felpassningar i backlinjen som resulterade i 2 frilägen som Noah kunde rädda.
Matchen slutar 1-1 och överlag en bra första match för vårt juniorlag.

Nu tar vi nya tag för en ny träningsvecka.