SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Höörs Idrottssällskap
vs
Maglasäte m.fl.
Höörs IdrottssällskapvsMaglasäte m.fl.

  INFORMATION

Matchstart:lör 28 augusti, 08:30
Plats:Höörs Idrottsplats
Samling: Jeppavallen
Aktivitetsinfo: Äntligen dax för första knattecupen av tre i höst! Vi kommer att spela 5-manna och anmäla 4 lag. Cupen är på Jeppavallen.

Vi behöver såklart hjälp av föräldrar. Nästa onsdag under träning behöver vi minst fyra föräldrar som hjälper till att bygga ihop fyra knattemål och under cupen behöver vi två föräldrar som bemannar kiosken en timme åt gången mellan 9 och 14, alltså totalt  minst 10 föräldrar men gärna någon i reserv. Skriv i kommentaren till kallelsen  vad ni kan hjälpa till med.

Barnen ska komma i blå Höörs IS tröja, blåa eller svarta shorts och helst blåa strumpor. Vattenflaska, överdragskläder efter väder och gärna nåt mellanmål. De kommer att få korv och dricka vid lämpligt tillfälle under dagen.

Detaljer skickar vi ut när spelschemat är klart. Det här brukar vara en riktigt härlig upplevelse för barnen och ju fler vi är ju roligare blir det!

Anmäl er, hälsningar Tränarna.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer