Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Öja FF
1 - 1
Höörs Idrottssällskap
Öja FF1 - 1Höörs Idrottssällskap

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 februari, 13:00
Plats:Sandskogens IP
Samling:10:45, Jeppavallen
Aktivitetsinfo: Träningsmatch igen. Vi vill veta vem som kör samt hur många man kan ta med sig i bilen. De  killar som inte har någon förälder som kan köra ser själv till att få skjuts med någon kompis i laget VIKTIGT att kommunicera detta.
Bra match
2018-02-03 19:41
Idag spelade vi vår andra match tillsammans. På denna korta tid så har  det hänt mycket. Ni har lite mer koll på hur jag vill att vi ska spela och jag har lite mer koll på vilka positioner som ni fungerar bra på ihopa som lag.
Vi testade att spela ett nytt spelsystem och bara det kan röra till det, men det löste ni galant.
Tanken är att vi ska spela ett mer bollrullande spel och låta bollen göra jobbet. Jag vill ha mycket bredd när vi äger boll och vi ska rulla mycket boll i zon 1 och 2. Detta gör vi mycket bättre än förra matchen, och det resulterar i att Öja får springa mycket och vi kunde etablera en hög press på deras planhalva och de får svårt att ens komma över halva planen.
En period i första och framförallt i andra halvlek så får vi lite panik och slår långa bollar. Spelet blev för smått och vi förflyttade inte bollen från en kant till den andra för att skapa oss tid. Det som är väldigt bra är att vi hittar faktiskt tillbaka till ett lugnare spel och där Öja fick börja springa mycket igen.

Resultatet talar inte för hur matchen såg ut, men det är så det är med fotboll. Man måste göra fler mål om man ska vinna. Men jag är fullkomligt övertygad om att det kommer att släppa och då är vi mycket farliga.

Tack till alla föräldrar som följde med och hejade på oss idag!

/Forza HIS P02
 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer