Referat: Höörs Idrottssällskap - Hästveda IF
Höörs IS 4-1 Hästveda IF
2020-02-22 17:12, Herrar
Idag stod Hästveda IF för motståndet denna blåsiga och regniga dag.

Jannes tankar om matchen:

Dem 35 första minuterna har vi ett väldigt bra försvarsspel. Det krävs ett ruskigt bra lag för att göra mål på oss i den perioden.  Vi går upp i en 3-0 ledning ganska snabbt efter några bra kontringar.  Ett bolltapp på mittplan gör att Hästveda kan kontra och peta in reduceringsmålet bakom Martin i mål.
I andra halvlek gör vi många byten, samtidigt tappar vi både rörelsen och farten i vårt anfallsspel. När anfallsspelet inte stämmer får vi luta oss tillbaka på försvarsspelet som är stabilt matchen igenom. Hästveda  är ett bra lag med en tydlig spelidé så grabbarna ska vara nöjda över sina insatser.

Vi tackar Hästveda för en bra match och ser framemot mötet i DM om två veckor.