SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sponsrade Träningskläder!
Fr V. Ormanäsgården, SkandiaMäklarna

Ormanäsgården och SkandiaMäklarna har inför säsongen 2023 sponsrat vårt nystartade juniorlag med träningskläder, utöver deras sponsring till föreningen. Alla som tillhör juniorlaget, ledare som spelare är oerhört tacksamma för att ni vill satsa på oss.

 

 

Ormanäsgården

Åsa och Stefan Ström köpte sin gård 2016 och har sedan dess drömt om en gårdsbutik.

22 december 2022 öppnade de sin gårdsbutik efter några års tänkande och byggande innan det idag kan erbjuda allt ifrån egenproducerat kött, fällar, och andra närproducerade produkter. Tveka inte att besöka den fina gårdsbutiken med en fantastisk utsikt.

Kontakt:

info@ormanasgarden.se

Ormanäs 833, Höör, Sweden

070-714 43 34

 

 

SkandiaMäklarna 

SkandiaMäklarna finns på Järnvägsgatan 1 i Höör, i den anrika stationsbyggnaden. Här arbetar fyra mäklare och en assistent. Våra fastighetsmäklare säljer villor, bostadsrätter, gårdar och tomter, hästgårdar, fritidshus och kommersiella fastigheter i hela Höör och Hörby kommuner. Dessutom har vi de kontakter och samarbetspartners du behöver för att göra din bostadsaffär extra smidig. När du väljer oss som Er fastighetsmäklare går en del av arvodet till klubben så länge ni är medlemmar i HIS.  

Kontakt:

hoor@skandiamaklarna.se

https://www.skandiamaklarna.se/kontor/hoor

0413-66260

 

Träningsläger i Båstad 10-12 mars 2023

Fler bilder (+14) >>

Historiskt träningsläger för herrjunior.

10-12 mars åkte herrjunior & herrsenior till Båstad för ett gemensamt träningsläger.

Ett lyckat träningsläger men utan våra fantastiska sponsorer som ställer upp utöver deras sponsring till förening hade vi aldrig åkt iväg.

Stort, stort tack till Eslövs Betonghåltagning AB, Sydsvensk Bevattning AB, Jacobssons Byggservice i Skåne AB.

 

Eslövs Betonghåltagning AB

Med mångårig erfarenhet och bred kompetens kan Eslövs Betonghåltagning AB erbjuda det mesta inom håltagning, rivning och sanering. I vår personal finns över 30 års erfarenhet inom branschen och vi ser ständigt nya möjligheter att utvecklas.

Kontakt:

http://eslovsbetonghaltagning.se/

0413-122 11

info@ebhab.se

 

 

Sydsvensk Bevattning AB

Sedan starten 1981 har vi installerat bevattning på mängder av golfbanor, fotbollsplaner, ridanläggningar, parker och trädgårdar, både i Sverige och i Danmark.

Vårt mål är att underlätta er vardag så att ni kan ägna er åt det som är roligt i livet. Vi erbjuder professionella råd och produkter inom bevattning. Med vår gedigna erfarenhet kan vi tillsammans skapa en väl fungerande bevattningsyta.

Vi tar gärna hand om hela projektet, men säljer även produkter, installerar, dimensionerar och erbjuder service för anläggningar av alla storlekar. Från små trädgårdar till golfbanor och energiskogsanläggningar. Inom bevattningen är vi återförsäljare för Rain Bird - bevattningsprodukter av högsta kvalitet.

Vårt huvudlager och verkstad är beläget utmed väg 23 i Snogeröd, cirka 1 mil söder om Höör. Här finns allt ni kan tänka er inom bevattning. Vi har även personal i Göteborg och i Stockholm och delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Kontakt:

https://sydsvenskbevattning.se/

0413-33 112

info@sydsvenskbevattning.se

 

 

Jacobssons Byggservice i Skåne AB

Vi är ett familjeföretag som drivs av far & son som båda har stor anknytning till Höörs IS.

Inget jobb är för litet eller för stort, vi gör allt från villor till renoveringar.

Vi lägger stor vikt vid bemötande och inte minst kvalitet till våra kunder.

Vill ni se oss hemma hos er? Ring för offert.

Kontakt

Dennis Jacobsson 0733223106

Max Jacobsson 0729639323

 

 
Sponsorer